Tuotantotyöntekijä Veikkolaan

Kiinnostaako sinua tuotantoalan työ hyvillä työajoilla ja mukavalla työyhteisöllä?

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ  määräaikaiseen työsuhteeseen pahvituotteiden suunnittelu-, jalostus- ja logistiikkaratkaisuihin erikoistuneelle asiakkaallemme Kirkkonummen Veikkolaan.

Työssäsi vastaat pahvituotteiden tuotantolinjaston eri tehtävistä. Toimit työssä itsenäisesti, vastaten esimerkiksi pahviamateriaalin täydennyksistä tuotantolinjoille. Työ sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta hyvää asennetta fyysistä ja nopeatempoista tuotantotyötä kohtaan. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys, joten sinun ei vielä tarvitse omata aikaisempaa kokemusta alalta. Tärkeää on, että omaat hyvän motivaation tuotantolaitoksen rutiininomaista ja tarkkuutta vaativaa työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi helmi-maaliskuulle asti. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8 - 16 välille. Palkkaus muodostuu pahvi-ja paperinjalostusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta, kuitenkin 21.1.2018 mennessä. Olethan nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 12.1.2018
Hakuaika päättyy: 21.1.2018