Kokkeja ravintolaan ja kahvilaan

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo ja erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko työskennellä ravintolassa, mutta haet päivätyötä, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan? Olisiko tämä työ silloin sinua varten?

Haemme nyt nimittäin KOKKEJA työskentelemään asiakkaamme toimipisteissä Tampereella.

Kokkina osallistut lounaan valmistukseen, linjaston täyttöön ja puhdistukseen, esivalmisteluihin seuraavalle päivälle, tavarakuorimien purkuun, laitteiden ja pintojen puhdistukseen, astiahuoltoon sekä keittiön ylläpitosiivoukseen. Työaika painottuu arkipäiviin. Juhlatarjoilukokin tehtävät ovat coctail-, buffet-, lautas- ja vatitarjoilujen valmistaminen.

Toivomme sinulta ravintolakokin tutkintoa, kokemusta sekä lounaskokin että juhlatarjoilukokin työstä vähintään 1 - 2 vuotta. Sinulla on hyvät tiedot erityisruokavalioista ja perustason leipomistaidot. Iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta ruokapalvelutyöhön. 

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi. Työssä vaaditaan myös salmonellatodistus. Työkohteiden luonteen vuoksi vaadimme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa.

Työsuhde on keikkaluontoinen ja töitä on tarjolla pääasiassa arkipäivisin 0 – 38 h/vk, 4 – 7,5h/pv.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 21.1.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jätäthän CV:n hakemuksen liitteeksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Hakuaika alkaa: 7.11.2017
Hakuaika päättyy: 21.1.2018