Tarjoilija

Etsitkö töitä ravintola-alalta? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme?

Haemme nyt TARJOILIJOITA keikkatyöhön asiakkaamme toimipisteisiin Tampereelle.

Tarjoilijana toimit hektisessä ravintolaympäristössä, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Tehtäviisi kuuluu lounaan ja kahvilan esivalmistelut (esim. vitriinituotteiden valmistaminen), kokouskahvitusten ja  -lounaiden hoitaminen, kassatyöskentely, lounaspöydän täyttö, astiahuolto sekä pöytien ja tuolien siistimen. Juhlatarjoilijan tehtäviin kuuluu coctail-, buffet- ja vatitarjoiluiden hoitaminen. Olet organisointikykyinen ja hoidat työsi iloisesti ja ripeästi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Hygieniapassi sekä salmonallatodistus vaaditaan tehtävään. Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työaika sijoittuu klo 7 - 17 välille 4 - 7 h/päivä. Työvuorot ovat arkisin ja viikonloppuisin, mutta myös iltatilaisuuksia saattaa joskus tulla. 

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.1.2018 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html

Hakuaika alkaa: 7.11.2017
Hakuaika päättyy: 28.1.2018