Siivouksen palveluohjaaja Joensuuhun

Oletko sinä etsimämme SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA?

Haemme nyt ammattitaitoista siivouksen PALVELUOHJAAJAA Itä-Suomen Yliopiston Joensuun kampukselle.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka on erikoistunut vaativiin kokonaistoimeksiantoihin. Coor luo arvoa tuottamalla, johtamalla, kehittämällä ja tehostamalla palveluita siten, että ne tukevat pitkällä aikavälillä optimaalisesti asiakkaiden ydintoimintaa. Tarjoamme tulevaisuuden palveluratkaisuja. Kutsumme sitä älykkääksi palveluksi - Service with IQ.

Palveluohjaajana huolehdit oman kohteesi siivoustyön päivittäisestä sujuvuudesta ja laadun varmistamisesta Coorin arvojen ja toimintatapojen mukaisesti. Palveluohjaaja käyttää 50 % työajastaan siivoustyön suorittamiseen sekä tarvittaessa sijaistaa siivoojia ja huolehtii sijaisjärjestelyistä. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä ja osallistut siivoustyön suunnitteluun ja valvontaan. Omalla toiminnallasi vaikutat palvelun laatuun sekä siivoojien viihtyvyyteen ja työssä jaksamiseen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat välille ma-la klo 04-21. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto) ja kokemusta palveluohjaajan tehtävistä, erityisesti kokemus koulu- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja ohjata muiden työskentelyä. Olet palvelualtis ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelija, ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Asiakaspalvelutilanteissa edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta ja haastamaan vanhaa, tule mukaan Coorilaisten joukkoon!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 28.1.2018. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 9.1.2018
Hakuaika päättyy: 28.1.2018