Siivoojia Joensuuhun, 15 paikkaa

Oletko puhdistusalan ammattilainen ja etsit vakituista kokoaikatyötä? Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA Itä-Suomen Yliopiston Joensuun kampukselle.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka on erikoistunut vaativiin kokonaistoimeksiantoihin. Coor luo arvoa tuottamalla, johtamalla, kehittämällä ja tehostamalla palveluita siten, että ne tukevat pitkällä aikavälillä optimaalisesti asiakkaiden ydintoimintaa. Tarjoamme tulevaisuuden palveluratkaisuja. Kutsumme sitä älykkääksi palveluksi - Service with IQ.

Siivoojana vastaat asiakaskohteen toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta Coorin arvojen ja toimintatapojen mukaisesti. Siivoojana huolehdit kampuksen tilojen, kuten luentosalien, toimistojen ja yleisten tilojen siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös ajoittaiset perussiivoustyöt. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn mukavassa työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat välille ma-la klo 04-21. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus koulu- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta ja haastamaan vanhaa, tule mukaan Coorilaisten joukkoon!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2018. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 9.1.2018
Hakuaika päättyy: 31.1.2018