Painepesijä viikonloppuvuoroihin

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Tule meille töihin!

Haemme nyt PAINEPESIJÖITÄ/ELINTARVIKESIIVOOJIA Nurmoon.

Elintarviketilojen siivoojana
puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Sinun tulee osata ottaa vastuuta omasta työn laadustasi. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Sinulla olisi hyvä olla myös ajokortti. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemuksen vastaavankaltaisesta työstä tai alan koulutuksesta katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Meillä
Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti. Haemme elintarvikesiivoojia viikonloppuvuoroihin. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan.

Tarjoamme
hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Olisiko
tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät
meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland 


Personalhuset Staffing Group
on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.

Hakuaika alkaa: 9.1.2018
Hakuaika päättyy: 31.1.2018