Varainhankkijoita Helsinkiin

Pidätkö ihmisläheisestä työstä? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme VARAINHANKKIJOITA hyväntekeväisyysjärjestön kummikampanjaan Helsinkiin.

Kampanja toteutetaan tiimeissä ovelta ovelle -menetelmällä. Työtä voi tehdä joustavasti 3 - 5 vuoroa/vk arkisin klo 15.30 - 20.30. Tuntipalkka 12€/h + iltalisät kello 18 jälkeen. Työ alkaa tammikuussa 2018.

Varainhankkijana tehtäväsi on kohdata ihmisiä ovilla oman paikkakuntasi asuinalueilla. Työssäsi vetoat ihmisiin tavoitteenasi saada heidät sitoutuneiksi hyväntekeväisyysjärjestön kuukausilahjoittajiksi.

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta varainhankinnasta, mutta toivomme että sinulla olisi jo jonkin verran työkokemusta, esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta.

Edellytämme sinulta ennen kaikkea rohkeaa ja iloista asennetta, motivaatiota onnistua sekä sitoutumista järjestöjen arvoihin.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen/koulutuksen ja mukavan tiimin tuen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 17.1.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group
on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä rekrytointipalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 20.12.2017
Hakuaika päättyy: 17.1.2018