Varhaiskasvatusyksikön esimies Suonenjoelle/Norlandia päiväkodit

Suonenjoelle Asemakadulle rakentuu elokuussa 2018 avautuva Luontopäiväkoti Mustikka. Mustikka tarjoaa lapselle yksilöllistä kasvatusta ja huolenpitoa kolmessa ryhmässä turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.


Etsimme nyt Luontopäiväkoti Mustikkaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VARHAISKASVATUSYKSIKÖN ESIMIESTÄ, joka toimii myös oman lapsiryhmän lastentarhanopettajana elokuusta 2018 alkaen. Työsuhde alkaa kesällä 2018, jolloin tehtäviin kuuluu Luontopäiväkoti Mustikan aloitusprosessiin kuuluvat tehtävät. Katsomme eduksi mikäli sinulla on mahdollisuus irrottautua tehtävään osittain jo keväällä.

Odotamme sinulta muodollisen lastentarhanopettajan pätevyyden lisäksi aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Kokemus palveluverkostoissa toimimisesta ja luonnon parissa työskentely katsotaan eduksi.

Olethan luonteeltasi avoin, iloinen, energinen ja oma-aloitteinen. Omaat riittävästi rauhallisuutta ja kykyä hoitaa muuttuvia ja haastaviakin tilanteita. Tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta päivähoidon työpaikkaa! 

Tarjoamme sinulle rahallisen palkitsemisen lisäksi muun muassa: liikuntasetelit, edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun sekä yksityisen työterveyshuollon. Tehtävä alkaa kesä-heinäkuussa ja pääset mukaan rakentamaan tiimejä ja päiväkotia.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Miia Kollin puh. 010 836 7275 soittoaikana 9.1.2018 klo 9-10 tai sähköpostitse miia.kollin@norlandia.com Haastattelut pidetään helmikuussa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 28.1.2018.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994 alkaen jo yli 20 vuoden ajan. Toimintamme kulmakiviä ovat: vahva, monipuolinen laatu ja pedagogiikka, koko perheen huomioiminen ja asiakaslupaukset, laatukäsikirjat ja sisäinen jatkuva laadunvalvonta sekä laadukas esimiestyö ja hyvä työilmapiiri.

Norlandia Päiväkodeissa panostamme yrityksen kehittämiseen ja uskomme työntekijöiden osaamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta!

Yhteistyökumppanimme resursointiasioissa on Personalhuset Staffing Group.

Hakuaika alkaa: 27.12.2017
Hakuaika päättyy: 28.1.2018