Porrassiivoojia Kuopioon

Etsitkö pidempiaikaista työtä opintojesi tai muun työn rinnalle? Haluatko kokemusta puhtaanapitoalan tehtävistä?

Haemme nyt reippaita PORRASSIIVOOJIA Kuopion keskustan tuntumaan. 

Toivomme sinulta reipasta sekä palveluhenkistä asennetta ja kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Siivouskohteet ovat pitkälti hissittömiä kerrostaloja, joten toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä.

Tarjoamme pidempiaikaisen osa-aikatyön syksylle 2018 asti.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.01.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html.

 

Hakuaika alkaa: 9.1.2018
Hakuaika päättyy: 21.1.2018