Iltasiivooja Uuteenkaupunkiin

Oletko opiskelija vailla lisätienestiä? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt asiakkaallemme osa-aikaista ILTASIIVOOJAA Uuteenkaupunkiin.


Tehtävässä tulet vastaamaan kaupan siivouksesta sekä elintarviketiskauksesta. Työtä tehdään 3 - 4 h/ilta joka toinen viikko, ja työt voi aloittaa klo 19 - 20. Lisätunnit ovat mahdollisia elämäntilanteesi mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Viihdyt tehtävässäsi, jos olet luotettava ja oma-aloitteinen. Aikaisempi työkokemus siivouksen alalta on eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme reipasta asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.1.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 9.1.2018
Hakuaika päättyy: 21.1.2018