Tiimivetoinen myyntipäällikkö (Jyväskylä)

                     
Etsitkö itsellesi uusia haasteita teknisen ratkaisumyynnin parista? Arvostatko myynnin selkänojana vahvaa markkina-asemaa, innovatiivista ja kattavaa, jatkuvasti kehittyvää tuotepohjaa sekä hyvää tukiverkostoa? Meillä on sinulle duuni!


Etsimme nyt TIIMIVETOISTA MYYNTIPÄÄLLIKÖÄ asiakkaallemme Rexel Finland Oy:lle.

Rexel Finland Oy on innovatiivinen sähkömateriaalin jakelija Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman asiakaslähtöisiä ratkaisuja sähkömateriaalin jakeluun ammattilaisasiakkaillemme, energiansäästöratkaisuja rakennuksiin ja teollisuuteen sekä uusiutuvan energian ratkaisuja.

Myyntiohjelmassamme on yli 100 000 tuotetta noin 500 toimittajalta ympäri maailmaa. Asiakaskuntamme koostuu yksittäisistä urakoitsijoista suuriin teollisuuden toimijoihin ja palvelualan yrityksiin. Palveluksessamme työskentelee 300 alan ammattilaista ympäri Suomea.


Olemme osa maailman johtaviin sähkömateriaalijakelijoihin kuuluvaa Rexel Groupia, jonka palveluksessa on noin 28 000 henkilöä 35 maassa. Yrityksellä on maailman laajin sähkötukkukaupan tuotteiden jakeluverkosto.

Myyntipäällikkönä olet keskeisessä roolissa Rexelin uusasiakashankinnassa ja myyntitoimenpiteissä. Vastaat oman tulosyksikkösi nimettyjen, teknisen alan potentiaalisten asiakasyritysten myynnin kehityksestä Keski-Suomen alueella. Kontaktoit ja tapaat potentiaalisia asiakkaitasi aktiivisesti ja viet myyntiprosessia tavoitteellisesti eteenpäin, hyödyntäen nykyaikaisia CRM yms. järjestelmiämme. Löydät tulevalle asiakkaalle parhaan kokonaisratkaisun Rexelin laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta. Aktiivisen myyntityön ohella vastaat myös olemassa olevien asiakkaittesi palvelun toimivuudesta ja kehittymisestä yhdessä Rexel Jyväskylän ammattitaitoisen myyntitiimin kanssa.

Esimiehenä vastaat oman tulosyksikkösi onnistumisesta ohjaamalla ja johtamalla heitä tuloksiin. Sinulla on luontaiset henkilöstöjohtamisen taidot ja kyky motivoida henkilökohtaisella ja kannustavalla tavalla. Olet jämpti ja määrätietoinen, ja kannustat avoimeen keskusteluun sekä toimintamalleihin.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä B to B -myynnistä ja kosketuspintaa tekniseltä toimialalta sekä vankkaa esimieskokemusta. Odotamme, että innostut uusista asiakaskontakteista ja viihdyt paremmin asiakkailla kuin myyntikonttorilla. Arvostamme joko teknistä- tai kaupallista koulutustaustaa.

Rexel tarjoaa avuksesi myyntiin kehitetyn toimintakonseptin, tarvittavat työkalut, kattavat tuotevalikoimat ja toimivat, nykyaikaiset palveluratkaisut. Toimit osana toisiaan kannustavaa, hyvää myyntitiimiä, jolta saat tukea myyntityöhösi. Rexelin vahva asema markkinoilla, hyvät koulutusmahdollisuudet, sekä kansainvälinen tausta luovat sinulle hyvät lähtökohdat menestyä tehtävässä.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi 16.1.2018 mennessä oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Rexel Finland Oy:n aluejohtaja Sami Matilainen puh. 050 509 3803


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!

Hakuaika alkaa: 2.1.2018
Hakuaika päättyy: 16.1.2018