Koneistaja

Oletko koneistuksen moniosaaja ja kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Laitilaan KONEISTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme ammattitaitoista ja oma-aloitteista henkilöä metalliteollisuuteen. Työssäsi käytät manuaalisorvia ja jyrsintä sekä hitsaat puoliautomaattikoneella.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta alalta ja olet koneistuksen moniosaaja.

Eduksi katsomme metallialan koulutuksen ja voimassa olevat hitsausluokat sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Englannin kielellä pärjäät, mutta suomea olisi hyvä osata.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos olet vailla asuntoa, asiakkaaltamme on mahdollista vuokrata saunallinen asunto 4 - 5 muualta tulevan työntekijän kanssa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.1.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 3.1.2018
Hakuaika päättyy: 28.1.2018