Varhaiskasvatusyksikön esimies Turkuun / Norlandia Päiväkodit

Turkuun Varissuolle Tavastilankadulle ja Länsikeskukseen Lukkosepänkadulle rakentuvat uudet palvelusetelipäiväkodit elokuulle 2018. Tavastilankadulle valmistuu 4-ryhmäinen päiväkoti Ilo ja Lukkosepänkadulla 5-ryhmäinen luontopäiväkoti Puisto.

Ilo ja Puisto tarjoavat lapselle yksilöllistä kasvatusta ja huolenpitoa turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Etsimme nyt Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VARHAISKASVATUSYKSIKÖN ESIMIESTÄ. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. On tärkeää, että pääset mukaan rekrytoimaan henkilöstöä, rakentamaan tiimejä ja päiväkoteja sekä suorittamaan halutessasi lähiesimiestutkintoa yhdessä muiden päiväkotien lähiesimiesten kanssa.

Tehtäviin kuuluisi niin päiväkotien aloitusprosessiin kuuluvat tehtävät. joissa paikallinen osaaminen on eduksi perustamaan molempia päiväkoteja kanssamme.

Odotamme sinulta muodollisen lastentarhanopettajan pätevyyden lisäksi aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Kokemus palveluverkostoissa toimimisesta ja monikulttuurisuuden parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Olethan luonteeltasi avoin, iloinen, energinen ja oma-aloitteinen. Omaat riittävästi rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita, etkä pelkää muuttuvia tilanteita. Tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa!

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja energisen työyhteisön lisäksi muun muassa liikuntaseteleitä, edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun sekä yksityisen työterveyshuollon.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 19.1.2018.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994. Toimintamme kulmakiviä ovat: vahva, monipuolinen laatu ja pedagogiikka, koko perheen huomioiminen ja asiakaslupaukset, laatukäsikirjat ja sisäinen jatkuva laadunvalvonta sekä laadukas esimiestyö ja hyvä työilmapiiri.

Norlandia Päiväkodeissa panostamme yrityksen kehittämiseen ja uskomme työntekijöiden osaamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme myös mukana Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta!

Yhteistyökumppanimme resursointiasioissa on Personalhuset Staffing Group.

Hakuaika alkaa: 3.1.2018
Hakuaika päättyy: 19.1.2018