SITE MANAGER (Kirkkonummi)

Etsimme nyt SITE MANAGERIA kiinteistönhuollon tehtäviin vaativaan ja monipuoliseen kohteeseen Kirkkonummelle teknologia alan yritykseen.

Site managerina vastuullasi on asiakassuhteen ja palveluiden kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa sekä palvelulupausten toteutumisesta huolehtiminen. Merkittävänä vastuualueena tehtävässä on kiinteistön tekniset projektit ja niiden johtaminen. Olet palveluiden ensisijainen yhdyshenkilö ja asiakaslähtöisen toimintatapasi kautta koko Coorin käyntikorttina kohteen loppukäyttäjille.

Tehtävässäsi vastaat omalta osaltasi asiakkuuden taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Toimit esimiehenä tiimillesi, raportoit taloudesta ja projekteista esimiehellesi, seuraat palvelusopimuksen mukaisen laadun toteutumista ja asiakastyytyväisyyttä sekä päätät tarvittavista toimenpiteistä palveluiden kehittämiseksi. Esimiehenä motivoit ja innostat tiimiäsi oman esimerkkisi kautta, huomioiden erilaiset kyvyt ja persoonat.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä ja projektien johtamisesta. Sinulla on ammatillinen koulutus ja kommunikoit hyvin suomeksi ja englanniksi (ruotsin kielen taito laskemme eduksesi). Arvostamme kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä työturvallisuudesta

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän missä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Meillä pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katarina Andersson, katarina.andersson@coor.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 18.1.2018 mennessä


Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 4.1.2018
Hakuaika päättyy: 18.1.2018