Teknisiä asiakaspalvelijoita Helsinkiin

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen? Sinulta löytyy myös jonkin verran tietotekniikan teknistä osaamista ja haluat yhdistää nämä taidot?

Haemme nyt asiakkaallemme TEKNISEN TUEN ASIAKASPALVELIJOITA Helsinkiin.

Työssä pääset auttamaan asiakkaita heidän päivittäisessä käytössään olevien laitteiden käytössä sekä ratkomaan älylaitteiden käyttöön liittyviä teknisiä ongelmia suomeksi ja englanniksi. Työajat sijoittuvat ma - pe klo 08 - 20.00 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työ alkaa helmikuussa.

Odotamme sinulta aiempaa asiakaspalvelukokemusta kasvokkain tai puhelimitse sekä kiinnostusta teknisiin laitteisiin (puhelimet, tabletit, tietokoneet). Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Loistavat vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu ovat merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tunnetun kansainvälisen teknologiabrändin tiimissä. Tehtävässä on hyvä kiinteä kuukausipalkka sekä motivoiva bonusmalli. Lisäksi käytössäsi on erinomaiset henkilöstoedut, kuten kuntosalin vapaa käyttö, hedelmätarjoilu pari kertaa viikossa, lounas-, työmatka-, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit täytä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 19.01.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme  konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 5.1.2018
Hakuaika päättyy: 19.1.2018