Kodinturva-asiantuntija Verisurelle, Pääkaupunkiseudulle

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja pidätkö ihmisläheisestä työstä? Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi? Meillä olisi tarjolla myyntityötä kodinturvaratkaisujen parissa!

Haemme Verisurelle KODINTURVA-ASIANTUNTIJOITA Pääkaupunkiseudulle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys, joka tarjoaa koteihin ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vesivuotohälytysjärjestelmiä. Tutustu Kodinturva-asiantuntijan työhön katsomalla video osoitteessa:

https://www.youtube.com/watch?v=-7cl0tZSrKM

Kodinturva-asiantuntijana kontaktoit kasvotusten oman alueesi perheitä ja teet kotien turvakartoituksia. Perheelle soveltuvan kodinturvaratkaisun löydyttyä huolehdit myös järjestelmän asennuksesta sekä asiakkaiden opastamisesta järjestelmän käytössä. Työajat sijoittuvat pääasiassa klo 12 - 20 välille.

Odotamme sinulta kiinnostusta myyntityötä ja kodinturva-asioita kohtaan. Emme vaadi aiempaa myyntikokemusta tai teknistä osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista otetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on sujuva suomen kielen taito. Kaikki muu kielitaito on eduksesi. Sinulta löytyy ajokortti ja sinulla on nuhteeton tausta.

Sinulle tarjotaan kattava myynti-ja asennuskoulutus ja saat mukavan tiimin tuen. Pääset työskentelemään laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden pariin kodinturva-alan markkinajohtajalla. Saat varman pohjapalkan, kannustavat myyntiprovisiot ja muut vakaan yrityksen kilpailukykyiset edut, kuten esimerkiksi työsuhdeauton. Kodinturva-asiantuntijana sinulla on tärkeä rooli kotien turvaamisessa. Sinulla on mahdollisuus myös kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä esimerkiksi tiiminvetäjäksi tai jopa aluejohtajaksi asti.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 19.1.2018. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/personalhuset-staffing-group-finland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 5.1.2018
Hakuaika päättyy: 19.1.2018