Painepesijä, viikonlopputyö (Jyväskylä)

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Tule meille töihin!

Haemme nyt asiakkaallemme KORKEAPAINEPESIJÄÄ elintarvikekohteeseen Jyväskylään. 

Elintarviketilojen siivoojana
 puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Sinun tulee osata ottaa vastuuta omasta työn laadustasi. Hygieniapassi on välttämätön. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä olisi perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin.  Yhteensä tunteja tulisi viikossa noin 12 - 15.


Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus samankaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen hyvän tehtäviisi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.1.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Löydät
 meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland Personalhuset Staffing Group
 on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.

Hakuaika alkaa: 10.1.2018
Hakuaika päättyy: 21.1.2018