Tuotepäällikkö (PKS)

Haemme nyt asiakaslähtöistä TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tuotehallinnan ja markkinoinnin tiimiimme.

Icopal tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden kattamiseen ja suojaamiseen. Päätuotteitamme ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit.

Tavoitteenamme on olla suositelluin yhteistyökumppani alallamme.

Tuotepäällikkönä työskentelet tuotehallinnan, myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa. Markkinoiden seuraaminen ja ymmärrys (mitä asiakkaat tuotteilta haluavat) asiakkaiden tarpeista on yrityksen menestymisen kannalta erittäin tärkeää. Ajantasaisen markkinatiedon avulla osaat etsiä ratkaisuja ja uutuuksia jotka palvelevat asiakkaitamme entistä paremmin. Myynnin ja markkinoinnin tukeminen teknisissä kysymyksissä sekä suora asiakasneuvonta ovat merkittävä osa työtäsi. Koulutat ja opastat asiakkaita tuotteistamme ja niiden mahdollisuuksista.


Verkostoosi kuuluvat mm. päättäjät, rakennesuunnittelijat ja asentajat. Vastuullesi kuuluvat myös uusien tuotteiden lanseeraus varmistaen samalla, että ne vastaavat teknisiä määräyksiä ja standardeja Suomen markkina-alueella. Huolehdit myös siitä, että tarvittavat tuotetiedot ja dokumentit ovat ajan tasalla.

Tehtävä edellyttää teknisen alan koulutusta sekä kokemusta vastaavantyyppisestä toimintaympäristöstä. Ymmärrät teknisiä sovelluksia ja osaat soveltaa tietämystäsi tehtävässä. Työssäsi tarvitset myös englannin kielen taitoa konsernin sisäisissä palavereissa ja koulutuksissa. Kokemus asiakkaiden parissa työskentelystä on tuotepäällikön tehtävässä etu. Tehtävässä tarvitaan niin analyyttisyyttä kuin myös valmiutta tarttua käytännön työhön.

Meillä pääset työskentelemään alan laadukkaimpien tuotteiden parissa kansainvälisessä konsernissa, ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tukemana!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 22.1.2018 Liitäthän mukaan myös CV:si.

Haku toteutetaan yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 10.1.2018
Hakuaika päättyy: 22.1.2018