Rappusiivooja

Onko tavoitteenasi työllistyä siivouspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt RAPPUSIIVOOJAA Ouluun.

Työ sisältää kiinteistöjen rappusiivouksia Kaukovainion ja Mäntylän alueella. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 7 - 15 ja viikottainen työaika on 35 tuntia. Tehtävä on toistaisesti voimassa oleva.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja/tai alan koulutusta sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto vaaditaan työkohteiden välillä liikkumiseen, ja auton käytöstä korvataan kilometrit. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 17.01.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme työtä sinulle, joka haluat työllistyä puhdistuspalvelualalle.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Hakuaika alkaa: 11.1.2018
Hakuaika päättyy: 17.1.2018