Siivooja (Pyhäjoki)

Onko tavoitteenasi työllistyä siivouspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJAA Pyhäjoelle.

Työ sisältää teollisuushallin sekä toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta Pyhäjoen keskustan tuntumassa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja viikottainen työaika on 26 tuntia. Työajan voi sijoittaa siivoojan oman toiveen mukaan klo 7 - 18 välille. Tehtävä on toistaisesti voimassa oleva, ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja/tai alan koulutusta sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu tehdä itsenäistä työtä. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.01.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme työtä sinulle, joka haluat työllistyä puhdistuspalvelualalle.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Hakuaika alkaa: 12.1.2018
Hakuaika päättyy: 18.1.2018