Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY - Talouspäällikkö

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on 12 500 jäsenen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio ja yksi Keski-Suomen merkittäviä kiinteistöomaisuuden haltijoita ja vuokranantajia. JYY omistaa, hallinnoi sekä vuokraa Kortepohjassa ja Vehkakujalla yli 1600 opiskelija-asuntoa sekä toimitiloja. Vuokralaisia meillä on yli 2000. Lisäksi JYY omistaa palvelu- ja ravintolaliiketoimintaa sekä on osakkuusyhtiöiden kautta mukana myös tietokonekaupassa ja lounasravintolatoiminnassa. Liikevaihtomme toimintakaudella 2016 oli 11 m€, konsernissamme työskentelee 47 henkilöä ja osakkuusyhtiömme työllistävät noin 100 henkilöä.

jyy.fi, kortepohja.fi, ilokivi.fi, sonaatti.fi

Haemme nyt tiimiimme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan talouden toimintojamme ja tukemaan toimitusjohtajaa sekä hallitusta liiketoiminnan johtamisessa. Vastaat konsernitilinpäätöksestä, tilinpäätös- ja verosuunnittelusta sekä rahoitussuunnittelusta ja kassanhallinnasta. Osallistut aktiivisesti investointien ja varainhoidon suunnitteluun sekä kehität konsernin riskienhallintaa ja omistajaohjausmalleja.

Edellytämme sinulta:

  • Hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja
  • Organisointitaitoja ja suunnitelmallisuutta
  • Ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja
  • Erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Sisäisen laskennan osaamista ja operatiivisen laskentatoimen hallintaa
  • Rahoitus- ja sijoitusinstrumenttien tuntemusta ja kokemusta yritysten lainajärjestelyistä
  • Talouden järjestelmäosaamista ja valmiutta kehittää raportointijärjestelmiä

Lisäksi katsomme eduksi

  • Aiemman kokemuksen yritys- ja/tai kiinteistöjärjestelyistä
  • Ymmärryksen järjestö- tai ylioppilaskuntakentästä

JYY on opiskelijoiden omistama, kehittymishaluinen ja dynaaminen organisaatio, joka investoi aktiivisesti kiinteistöihin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tarjoamme sinulle hauskan ja kannustavan työyhteisön sekä mielenkiintoisia ja monipuolisia kehitystehtäviä.

Lisätietoja antavat 3. - 8.8. JYYn toimitusjohtaja Marko Huttunen puh. 050 3292563 sekä rekrytoinnissa avustavan Competestin Tiina Kupari puh. 044 2623376 tai 24.7. alkaen Mervi Puupponen puh. 050 3268000. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa competest.fi viimeistään 8.8.2017.

Hakuaika alkaa: 3.7.2017
Hakuaika päättyy: 8.8.2017