Palkanlaskija

Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen, nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen vähittäiskauppaketju. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä lähes 80 toimipisteessä. Kasvamme vauhdilla! Vuonna 2020 myimme 60 657 autoa ja liikevaihtomme oli 724,1 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää yli 700 autokaupan ammattilaista ja meillä on iloinen tekemisen meininki. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Hae paikkaa jo tänään! Lisätietoa ja esittelyvideot löydät sivuiltamme www.kamux.fi

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Etsimme nyt taloustiimiimme Hämeenlinnaan

Palkanlaskijaa 

Toimit palkanlaskijana osana taloushallintoa. Toivomme sinulta tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, energisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on jo vähintään vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (merkonomi, tradenomi tai vastaava). Kommunikoit sujuvasti suomeksi. Työpaikka sijaitsee Kamuxin pääkonttorilla Hämeenlinnassa.

Sinulla on vahva halu kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Hallitset palkanlaskennan perusteet ja tunnet palkanlaskentaan vaikuttavat keskeiset säännökset. Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti tunti-, provisio- ja kuukausipalkkojen laskeminen, kulukorvausten maksaminen, Tulorekisteri-ilmoittaminen ja viranomaistilitysten hoitaminen.

Tehtävä on vakituinen ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia viikossa.

Tarjoamme kansainvälisen ja vauhdikkaan työympäristön, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässä osana kasvavan yrityksen talousosastoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 19.4.2021.

Lisätietoja puhelimitse antaa pääkirjanpitäjä Aslan Järvinen p. 040 7590 496 tai E: aslan.jarvinen@kamux.fi.

 

Hakuaika alkaa: 8.4.2021
Hakuaika päättyy: 19.4.2021