Tekninen Ostaja/Turun seutu


Haemme asiakastoimeksiantoomme Turun seudulle Teknistä Ostajaa.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Olet vastuussa tuotannon teknisten alihankintaosien, teräksen, alumiiniprofiilien ja MRO:n ostotehtävistä. Hoidat ostoprosessin ostotilauksista reklamaatioiden hoitoon asti. Hoidat neuvottelut, sopimukset, ja toimittajasuhteiden hallinta ja kehittäminen on myös vastuullasi. MRP parametrit ovat sinulle tuttuja.

Odotamme sinulta kokemusta operatiivisesta ostotoimesta ja teknisten kuvien ymmärrystä. Hallitset nykyaikaisia tuotannonohjausta ja hankintatointa tukevia tietojärjestelmiä. Koulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, ja omaat hyvät neuvottelutaidot. Tarvitset tehtävän suorittamiseen sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi olet omatoiminen, tehokas, tarkka ja utelias.

Tehtävä on kokoaikainen. Toimit tehtävässä ValueSourcen työntekijänä asiakkaan toimipisteessä. Sinulla on käytössäsi koko ValueSourcen hankintatoimen Huippujengin ja asiakkaan tiimin tuki.

Toimita meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, kokemuksestasi ja miksi olisit sopiva teknisen oston tehtäviin. Lisää hakemukseesi myös mahdollinen palkkatoivomuksesi, CV:si ja mahdolliset suosittelijat. Haastatteluja teemme jo heti hakuaikana ja valinnat tehdään heti kun sopiva ehdokas on löydetty, joten täytä hakemus jo tänään. Tiedusteluihin vastaa Pia Korpineva, sähköpostitse rekrytointi@values.fi ja puhelimitse 040 163 3218.

ValueSource Partners Oy. Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme hankinnat kokonaispalveluna (Procurement as a Service). Palvelumme kattaa hankinnan ammattilaiset, prosessit ja digitaaliset työkalut. Asiakkaamme voivat täysillä keskittyä liiketoiminnan johtamiseen, me hoidamme hankinnat ja operatiivisen ostamisen - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti. Työntekijämme muodostavat Hankinnan Huippujengin, joka kehittyy kovaa vauhtia alan johtavaksi toimijaksi. Toimintamme kattaa koko Suomen ja tukikohtamme sijaitsevat tällä hetkellä Turussa, Jyväskylässä ja Tallinnassa. Tutustu meihin: www.values.fi

Hakuaika alkaa: 12.5.2022
Hakuaika päättyy: 31.5.2022