Vastaava työnjohtaja Lappeenrantaan

Haemme nyt

Vastaavaa työnjohtajaa Lappeenrantaan

Vastaavana työnjohtajana vastaat Kaakkois-Suomen rakentamisen asiakkuuksista, toimit alaistesi esimiehenä ja vastaat Kaakkois-Suomen rakentamisen palvelun kehittämisestä. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (rakennusinsinööri tai rakennusmestari)
- sinulla on yli viiden vuoden kokemus työnjohtotehtävistä ja urakkalaskennasta
- omaat hyvät esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
- sinulta löytyy hyvää paineensietokykyä
olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen

Rakennuspuolen sertifikaatit katsomme eduksi.

Tarjoamme:
- huippupaikan kasvavassa yksikössä sekä kehittyvässä ja eteenpäin menevässä tiimissä,
- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen projektitoiminnan johtamisessa sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Lustberg, puh. 050 433 0179, tai sähköpostilla janne.lustberg@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 6.12.2019 mennessä.

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 200 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi.

Hakuaika alkaa: 12.11.2019
Hakuaika päättyy: 6.12.2019