Putkiasentaja pääkaupunkiseudulle

Putkiasentaja Helsinki
Haemme nyt

Putkiasentajaa pääkaupunkiseudulle

Onko talotekniikka ja erityisesti LV-ala taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt kahta putkiasentajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Putkiasentajana vastaat sopimusasiakkaamme kiinteistöjen taloteknisistä asennus-, kunnossapito-, muutos- ja korjaustöistä. Työsi on monipuolista ja vastuullista osana leppoisaa työyhteisöä. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Meidän tehtävämme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme kiinteistöt ja käyttäjät voivat hyvin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Perheomisteisena yrityksenä meillä tehdään töitä yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekeminen takaavat parhaan lopputuloksen. Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä pääset tekemään hommia vetovoimaisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. Työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja monipuolinen ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä henkilöstöetuohjelma.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on LV-asentajan perustutkinto tai vastaavaa osaamista sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, sinulla on itsenäinen tapa tehdä töitä ja aktiivinen asiakaspalveluhenki on sinulle itsestään selvä asia. Työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti on hyvä olla takataskussa ja nuhteeton tausta on edellytys asiakaskohteiden luonteen vuoksi.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 14.8.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa projektinhoitaja Juha Ylitalo puh. 050 368 5237 tai sähköpostilla juha.ylitalo@are.fi. Ollaan yhteydessä!

Hakuaika alkaa: 27.6.2022
Hakuaika päättyy: 14.8.2022