Tekninen kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle

Tekninen kiinteistönhoitaja
Haemme nyt

Teknistä kiinteistönhoitajaa Helsinkiin

Onko talotekniikka taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt teknistä kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Teknisenä kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu päivittäisten ylläpitohuoltoon liittyvän työn lisäksi, palvelupyyntöihin reagoiminen ja teknisten järjestelmien kuukausikokeet. Tehtävään sisältyy myös päivystystä. Työ on monipuolista ja vastuullista osana leppoisaa työyhteisöämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme kiinteistöt ja käyttäjät voivat hyvin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Perheomisteisena yrityksenä meillä tehdään töitä yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekeminen takaavat parhaan lopputuloksen. Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä pääset tekemään hommia vetovoimaisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. Työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja monipuolinen ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, lounasetu, henkilöstöetuohjelma sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on kiinteistöhuollon ammattitutkinto tai vastaavaa osaamista. Arvostamme sähkö- ja automaatio-osaamista ja tämä katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyviä vuorovaikutustapoja. Sinulla on itsenäinen tapa tehdä töitä ja asiakaspalveluhenkisyys on itsestään selvä asia. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti sekä B-ajokortti on hyvä olla takataskussa. Nuhteeton tausta on edellytys asiakaskohteiden luonteen vuoksi ja valittavalle henkilölle teetetään Perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 28.8.2022. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan hakija löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Mikko Holtari puh. 040 300 5464 tai sähköpostilla mikko.holtari@are.fi ja Harri Saario, puh. 050 449 7911 tai sähköpostilla harri.saario@are.fi. Ollaan yhteydessä!Hakuaika alkaa: 14.6.2022
Hakuaika päättyy: 28.8.2022