Metallityöntekijä, Vantaan Metalli Oy

Vantaan Metalli Oy - teemme uutta, korjaamme vanhaa

Vantaan Metalli Oy on vuodesta 1988 valmistanut teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä useisiin satoihin rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjannut satojen kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Kiinteistökorjauksien lisäksi valmistamme myös tarvittavat osat joko toimipisteessämme tai tapauskohtaisesti myös asiakkaan luona!

 

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Metalli Oy:lle:

 

Metallialan osaajaa, monipuolisiin työtehtiviin

Työtehtäviin kuuluu kiinteistöjen teräksestä ja muista metalleista valmistettavien profiiliovien, kaiteiden sekä autokatosten ovien valmistus, korjaus- ja huoltotyöt. Kiinteistökorjauksien lisäksi tarvittavat osat valmistetaan yrityksen omissa tuotantotiloissa, joten metallialan työvälineiden ja työtapojen tuntemus on työn kannalta tärkeää. 

Olet etsimämme henkilö mikäli metalliosien työstö, yhdistettynä huoltotehtäviin ovat kutsumuksesi. Hakemamme henkilö voi olla jo alan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti. Ota rohkeasti yhteyttä. 

 Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, tommi.seljas@hpheimo.fi, 044 777 5109.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Hakuaika alkaa: 25.9.2020
Hakuaika päättyy: 2.12.2020