Työnjohtaja/ projektipäällikkö

VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöihin kuuluva Vertek Sähköpalvelu Oy on sähkö- ja automaatioalan asennuspalveluita toimittava yritys, johon kuuluu 40 alan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Olkiluodossa, Raumalla ja Uudessakaupungissa. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatu- ja ympäristöjärjestelmiin.

Yrityksemme toimittaa urakointi- ja asennuspalveluita teollisuuteen, PK-yrityksille, julkiselle sektorille, maataloudelle sekä yksityisasiakkaille. Työt vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin. Projektiosaamisesta meillä on pitkäaikainen kokemus ja se on tarkoin suunniteltua.


Haemme sähköalan työnjohtajaa/projektipäällikköä Rauman toimipisteelle.

Tehtävänäsi on työnjohdolliset tehtävät Rauman toimipisteessä. Vastaat teollisuuden, PK-yritysten sekä julkiselle sektorille myytävistä sähköalan palveluista.  Olet osa työnjohdon tiimiä, mutta vastaat oman ryhmäsi työnjohdollisista tehtävistä itsenäisesti.

Hakemamme henkilö on mielellään vastaavaa työkokemusta omaava sähköalan työnjohdon ammattilainen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöä teollisuuden sähkötöistä ja esimiestehtävistä. Arvostamme S1-pätevyyttä, sekä aikaisempaa vahvaa näyttöä projektipäällikön tehtävistä.

- Olet vastuuntuntoinen, palveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyinen.

- Tehtävä vaatii järjestelmällisyyttä sekä raportointikykyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Vertek Sähköpalvelu Oy:n toimitusjohtaja Harri Kaunisto, harri.kaunisto@verteksp.fi. Toivomme saavamme hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta viimeistään 20.10.2017.

Hakuaika alkaa: 3.10.2017
Hakuaika päättyy: 20.10.2017