Teleasentaja

VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöihin kuuluva VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 n. 20milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 140. Liiketoimintamme ulottuu Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueille.

VERTEK Oy tuottaa sähkö- ja tietotekniikan palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien. Työmme vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin.

Haemme nyt TELEASENTAJIA Uuteenkaupunkiin!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen aktiivisen työotteen omaavia ja itsenäiseen työhön soveltuvia teleasentajia atk-ja kuituhitsaustöihin, kokeneeseen Uudenkaupungin yksikön tiimiin. Työtehtävät pitävät sisällään vaihtelevia teleasennustöitä pääosin Uudenkaupungin alueella.

Odotamme sinulta sähköalan, tai talotekniikka-sähköasennustoimialan peruskoulutusta, sekä muutaman vuoden työkokemusta alalta, mikä mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Alan tutkinnot, koulutukset ja voimassaolevat korttipätevyydet katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan vähintään B-ajokortti ja C-kortti lasketaan eduksi.

Toivomme saavamme hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 29.9.2017 mennessä alla olevan linkin kautta.
Täytämme paikat kuitenkin heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoa tehtävästä antaa: Kirsi Viskari, 050-3909791

Hakuaika alkaa: 28.8.2017
Hakuaika päättyy: 29.9.2017