Käyttöinsinööri

VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöiden emoyhtiön Vakka-Suomen Voima Oy:n juuret ovat syvällä satavuotisessa historiassa, jolloin sähkönjakelu aloitettiin Uudessakaupungissa vuonna 1909. Tänä päivänä sähkönjakelumme ulottuu yhdeksän kunnan alueelle Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

Vakka-Suomen Voima Oy huolehtii alueemme sähköverkon suunnittelusta, rakentamisesta, kunnossapidosta, kehittämisestä ja sähköenergian mittaamisesta. Vastaamme sähkönsiirrosta noin 25 000 asiakkaalle. Päätavoitteemme on laadukas ja häiriötön sähkönjakelu, jonka eteen työskentelemme määrätietoisesti.

KÄYTTÖINSINÖÖRI

Vahvistamme Vakka-Suomen Voima Oy:n sähköverkon käyttöorganisaatiota ja etsimme käyttöinsinööriä sähköverkon käyttötehtäviin.

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme, kumppaneidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Myös toiminta suorassa asiakasrajapinnassa on sinulle luontevaa. Osallistut käyttötoimenpiteiden suunnitteluun ja turvalliseen johtamiseen sekä verkon käytön optimointiin ja valvontaan. Vakka-Suomen Voimalla turvallinen työskentely on kaiken toiminnan lähtökohta.

Odotamme sinulta sähköalan korkeakoulu-, insinööri- tai teknikkotutkintoa ja kiinnostusta yhteiskunnalle kriittisen infrastruktuurin ylläpitämiseen. Tehtävässä vaaditaan järjestelmällistä työotetta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja paineensietokykyä.

Osaamisestasi riippuen osallistut myös käytön järjestelmien kehittämiseen. Käyttöinsinööriltä odotamme myös osallistumista työnajan ulkopuoliseen varallaoloon ja laajassa häiriötilanteessa olet valmis tekemään kaikkesi palauttaaksesi sähköt kaikille asiakkaillemme vuorokauden- tai vuodenajasta riippumatta.

 Arvostamme kokemusta sähkönjakelusta sekä kaukokäyttö- ja käytöntukijärjestelmistä (MicroSCADA ja TrimbleDMS). Sijaintipaikkasi on Laitila ja/tai Rauma. Sähköpätevyys 1 tai valmius sen hankkimiseksi luetaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle nykyaikaiset työvälineet, monipuolisen ja vakituisen työn energia-alan kehittyvässä ympäristössä.

Lisätietoa tehtävästä antaa verkkojohtaja Juho Jussila 050-3385384 tai kehityspäällikkö Juho Uurasjärvi 044-052 1919.  Lähetäthän hakemukset ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta viimeistään 22.10.2017

 

Hakuaika alkaa: 25.9.2017
Hakuaika päättyy: 22.10.2017