Teknisen myynnin ammattilainen

VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöiden emoyhtiön Vakka-Suomen Voima Oy:n juuret ovat syvällä satavuotisessa historiassa, jolloin sähkönjakelu aloitettiin Uudessakaupungissa vuonna 1909. Nykyään VSV konserni on moderni ja kehittyvä energia-alan moniottelija, joka toimii tytäryhtiöidensä ja kumppaniensa kanssa sähkönmyynnissä, sähköverkkoliiketoiminnassa, sähkön- ja lämmön tuotannossa, lämmön jakelussa, verkosto- ja kiinteistöurakoinnissa sekä suunnittelussa ja energiaan liittyvissä uusissa teknologioissa ja tuotteissa.


ETSIMME NYT SINUA TEKNISEN MYYNNIN AMMATTILAINEN! 


Pääset rakentamaan uusiutuvan energian liiketoimintaamme, voimakkaassa kasvussa olevaan lounais-suomeen.  Olet kehittämässä uutta liiketoimintaa ja saat vastuullesi aurinkoenergia- ja sähköautojen lataustuotteiden kaupallistamisen sekä niiden markkinoinnin ja myynnin. Työssäsi olet mukana kehittämässä konsepteja, vastaat hinnoittelusta sekä osallistut asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin, teet tarjouksia ja koordinoit, että myyntiprojektit etenevät suunnitellusti.

MIKSI SINÄ TULISIT MEILLE TÖIHIN:
Vakka-Suomen Voima oy on moderni, kehittyvä, vakaa sekä vastuullinen työpaikka. Me pystymme tarjoamaan Sinulle työn, jonka sisältöön ja mielekkyyteen pääset itse vaikuttamaan. Päämäärämme on kasvaa kannattavasti, turvata tulevaisuutemme uusilla liiketoiminnoilla sekä toimia asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Huolehdimme henkilöstöstämme, osaamisestamme, omaisuudestamme ja maineestamme.

MITÄ ME TOIVOMME:
Sinä omaat jo kokemusta uusien tuotteiden kaupallistamisesta ja hinnoittelusta. Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Olet omatoiminen, pidät myynnillisistä haasteista ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa: ti 10.10, klo 15-17, to 12.10. klo 13-16 tai pe 20.10. klo 9-11 kehityspäällikkö Antti Jyväkorpi 02-850 6500.  Hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen toivomme saavamme 22.10.2017 mennessä alla olevan linkin kautta.

 

 

Hakuaika alkaa: 5.10.2017
Hakuaika päättyy: 22.10.2017