Kesätyöntekijä (Verkostopalvelu)

VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöiden emoyhtiön Vakka-Suomen Voima Oy:n juuret ovat syvällä satavuotisessa historiassa, jolloin sähkönjakelu aloitettiin Uudessakaupungissa vuonna 1909. Tänä päivänä sähkönjakelumme ulottuu yhdeksän kunnan alueelle Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

Vakka-Suomen Voima Oy huolehtii alueemme sähköverkon suunnittelusta, rakentamisesta, kunnossapidosta, kehittämisestä ja sähköenergian mittaamisesta. Vastaamme sähkönsiirrosta noin 25 000 asiakkaalle. Päätavoitteemme on laadukas ja häiriötön sähkönjakelu, jonka eteen työskentelemme määrätietoisesti.

Haemme kesätöihin Laitilaan sähkövoimapuolen insinööriopiskelijaa.

Olet alalle opiskeleva/ valmistuva sähkövoimapuolen ammattikorkea-/korkeakouluopiskelija. 

Sinä olet valmis aloittamaan työt touko/kesäkuussa ja pystyt olemaan töissä elokuulle asti.
Työtehtävät pitävät sisällään mm.: tietojärjestelmien ylläpitoa ja selvitystehtäviä, sekä muita mahdollisia verkostopuolen työ-ja toimistotehtäviä.

Omaat jo ehkä aikaisempaa työkokemusta tai olet ensimmäistä alakohtaista työkokemusta keräämässä. Sinulla on kuitenkin kiinnostusta ja motivaatiota oppia uutta, olet tiimityöntekijä ja halukas sitoutumaan töihin n. kolmeksi kuukaudeksi.

Toivomme saavamme hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 25.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.Hakuaika alkaa: 1.2.2018
Hakuaika päättyy: 25.2.2018