Dokumentoija

VSV Yhtiöt on toiminut jo noin sadan vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

Dokumentoijaa

Vertek:n Piikkiön tai Lohjan toimipisteelle.

Mitä tarjoamme? Dokumentoijana tehtäviisi kuuluu työkohteiden sähköinen dokumentointi verkkotietojärjestelmään (Trimble NIS). Laadit tilausten ja suunnitelman pohjalta asennustyön vaatimat työpaketit, dokumentoit muutokset ja lisätyöt suunnitelmiin sekä kirjaat ne työn tilaajan järjestelmiin. Työ sisältää satunnaisesti työmaakäyntejä, mutta tapahtuu pääsääntöisesti toimistolta käsin.

Mitä odotamme sinulta? Eduksesi on aiempi kokemus sähköisestä dokumentoinnista tai verkonhallintajärjestelmien tuntemus, mutta olennaisinta on kykysi omaksua uusia järjestelmiä ja hyödyntää tietotekniikkaa päivittäisessä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä sähköverkoista, mutta koulutuksesi ja kokemuksesi voi olla sähköalan lisäksi esim. maanrakennusalalta. Työotteeltasi olet tehokas ja olet innokas oppimaan uutta.


Miksi meille? VSV Yhtiöt on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Puutumme ongelmiin ja teemme töitä sen eteen, että työarki on sujuvaa. Olemme oikein hyvä työpaikka jo nyt, mutta asetamme tavoitteet korkealle ja tähtäämme parhaaksi työpaikaksi 2020. Tarjoamme myös ison talon edut!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 22.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötoimisto Maanantain HR-konsultti Maaru Seikola, puh. 044 0564 875 tai maaru@hr-maanantai.fi


VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöihin kuuluva VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 n. 14 milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 140. Liiketoimintamme ulottuu Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueille.

VERTEK Oy tuottaa sähkö- ja tietotekniikan palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien. Työmme vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin.

Hakuaika alkaa: 27.3.2018
Hakuaika päättyy: 22.4.2018