Maastosuunnittelija

VSV Yhtiöt on toiminut jo noin sadan vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

Maastosuunnittelijaa Vertek:n Piikkiön toimipisteelle.


Mitä tarjoamme?
Tehtäviisi kuuluvat mm. sähköverkon maastosuunnittelu, mittaukset maastossa, maankäyttölupien hankinta ja suunnitelmien laadinta. Yhteistyö sidosryhmien, kuten kaupunkien, kuntien ja maanomistajien kanssa on olennainen osa työnkuvaasi. Työ sisältää liikkumista koko Vertek:n alueella.

Mitä odotamme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa sähköalan tutkintoa/kokemusta. Sähköverkkojen ja maastomittausten tuntemus ovat vahvasti eduksesi. Tässä tehtävässä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ei ole sanahelinää, vaan vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi ja etkä yhteydenottoa tai kommunikointia erilaisten tahojen kanssa. Olet innokas oppimaan uutta ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Työssäsi käytät sähköisiä järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot ovat tarpeen. Pääsääntöisenä työkielenäsi on suomi, mutta ruotsin kielitaito on tehtävässä ehdoton etu.

Miksi meille? VSV Yhtiöt on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Puutumme ongelmiin ja teemme töitä sen eteen, että työarki on sujuvaa. Olemme oikein hyvä työpaikka jo nyt, mutta asetamme tavoitteet korkealle ja tähtäämme parhaaksi työpaikaksi 2020. Tarjoamme myös ison talon edut!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 22.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötoimisto Maanantain HR-konsultti Maaru Seikola, puh. 044 0564 875 tai maaru@hr-maanantai.fiVSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöihin kuuluva VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 n. 14 milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 140. Liiketoimintamme ulottuu Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueille.

VERTEK Oy tuottaa sähkö- ja tietotekniikan palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien. Työmme vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin.

Hakuaika alkaa: 27.3.2018
Hakuaika päättyy: 22.4.2018