Maakaapelin paikantaja (Uusikaupunki)

VSV Yhtiöt on toiminut jo noin sadan vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

Maakaapelin paikantajaa Vertek:n Uudenkaupungin toimipisteelle

Mitä tarjoamme? Tehtäviisi kuuluvat maanrakennustöiden edellyttämät sähkö- ja televerkkokaapeleiden mittaus ja merkitseminen Vakka-Suomen Voiman verkon alueella. Työ on liikkuvaa paikannustyötä ja säännöllistä yhteistyötä sidosryhmien ja tilaajien kanssa. Työssä käytetään Trimble NIS -verkkotietojärjestelmää.

Mitä odotamme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää sähköalan tuntemusta. Voit olla sähköalan ja paikannuksen konkari tai sähköalalle vastavalmistunut tulevaisuuden osaaja. Paikantajan työ on hyvin tiivistä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi! Työ edellyttää säännöllistä liikkumista mittauskohteissa, joten vähintään B-ajokortti on välttämättömyys.

Miksi meille? VSV Yhtiöt on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia.  Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Puutumme ongelmiin ja teemme töitä sen eteen, että työarki on sujuvaa. Olemme oikein hyvä työpaikka jo nyt, mutta asetamme tavoitteet korkealle ja tähtäämme parhaaksi työpaikaksi 2020. Tarjoamme myös ison talon edut!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.7.2018. Paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä joten suosittelemme toimimaan nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötoimisto Maanantain HR-konsultti Maaru Seikola, puh. 044 0564 875 tai maaru@hr-maanantai.fi.VSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöihin kuuluva VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 n. 14 milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 140. Liiketoimintamme ulottuu Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueille.

VERTEK Oy tuottaa sähkö- ja tietotekniikan palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien. Työmme vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin.

Hakuaika alkaa: 11.6.2018
Hakuaika päättyy: 31.7.2018