Verkostoasentaja (Uusikaupunki)

VSV Yhtiöt on toiminut jo noin sadan vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

Verkostoasentajaa Vertek:n Uudenkaupungin toimipisteelle.

 

Mitä tarjoamme? Verkostoasentajana tehtäviisi kuuluu sähkönjakeluverkon saneeraustyöt. Pääpaino on uuden verkon rakentamisessa mutta työhön sisältyy myös jonkin verran kunnossapitoa. Päivystysluonteista viankorjausta on tarjolla halukkaille tekijöille satunnaisesti. Työskentelyalueenasi on pääsääntöisesti Uudenkaupungin seutu.  

 

Mitä odotamme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan peruskoulutusta. Sinulla on jo mahdollisesti verkostoasentajan koulutus ja/tai kokemusta työtehtävistä sähkönjakeluverkkojen parissa, mutta hyvästä tyypistä koulutamme verkostoalankin ammattilaisen. Et pelkää mitään työtehtäviä, meillä pääset nimittäin tekemään kaikkea. Uskallat kiivetä myös tolppaan tarvittaessa! Työtehtävien suorittaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia.

 

Miksi meille? VSV Yhtiöt on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Puutumme ongelmiin ja teemme töitä sen eteen, että työarki on sujuvaa. Olemme oikein hyvä työpaikka jo nyt, mutta asetamme tavoitteet korkealle ja tähtäämme parhaaksi työpaikaksi 2020. Tarjoamme myös ison talon edut!

 

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 31.7.2018. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä joten suosittelemme toimimaan nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötoimisto Maanantain HR-konsultti Maaru Seikola, puh. 044 0564 875 tai maaru@hr-maanantai.fiVSV Yhtiöt muodostuvat yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV Yhtiöihin kuuluva VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 n. 14 milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 140. Liiketoimintamme ulottuu Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueille.

VERTEK Oy tuottaa sähkö- ja tietotekniikan palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien. Työmme vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin.

Hakuaika alkaa: 11.6.2018
Hakuaika päättyy: 31.7.2018