Business Controller

 

Vakka-Suomen Voima

VSV- Energia-alan edelläkävijä


VSV-konsernin emoyhtiön Vakka-Suomen Voima Oy:n juuret ovat syvällä satavuotisessa historiassa, jolloin sähkönjakelu aloitettiin Uudessakaupungissa vuonna 1909. Tänä päivänä sähkönjakelumme ulottuu yhdeksän kunnan alueelle Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

Vakka-Suomen Voima Oy huolehtii alueemme sähköverkon suunnittelusta, rakentamisesta, kunnossapidosta, kehittämisestä ja sähköenergian mittaamisesta. Vastaamme sähkönsiirrosta noin 25 000 asiakkaalle. Päätavoitteemme on laadukas ja häiriötön sähkönjakelu, jonka eteen työskentelemme määrätietoisesti. Tytäryhtiömme harjoittavat kaukolämpötoimintaa, sähkön tuotantoa, sähkö- ja televerkkourakointia, sähköasennustoimintaa sekä sähkösuunnittelua. Sähkökauppaa harjoitamme osakkuusyhtiömme Lännen Omavoiman kautta.

Haemme nyt Vakka-Suomen Voima Oy:lle Laitilaan

BUSINESS CONTROLLERIA

Vastuualueisiisi kuuluvat mm.:
  • tulosraportoinnin koordinointi ja kehittäminen
  • budjetointi yhteistyössä konsernin tulosyksiköiden kanssa
  • kehityshankkeiden analysointi ja kannattavuuslaskenta
  • sähkökaupan riskienhallinta
  • taloudellisen tiedon tuottaminen liiketoimintamme tueksi
Odotamme sinulta hyvää talouden prosessien ymmärrystä kirjanpidosta raportointiin. Olet kiinnostunut kehittymään talouden, liiketoiminnat ja teknologiaa yhdistävässä roolissa ja kehittämään konsernimme sisäistä laskentaa ja raportointia.

Tehtävässä
pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään talouden seurantajärjestelmiä kasvuhakuisessa konsernissamme.  Olet mukana talouden ammattilaisena eri liiketoimintojen johtoryhmissä.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä sekä raportointityökalujen käytöstä. Sinulla on laskentatatoimeen painottuva koulutus (tradenomi/KTM) ja voit olla myös vastavalmistunut tulevaisuuden tähti.

Lisätietoa tehtävästä antaa talousjohtaja Jukka Teinilä, puh: 050-336 5255, parhaiten tavoitettavissa 17-18.6. klo 10-16.00 välisenä aikana. Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 30.6.2019 mennessä.
 
 

 

Hakuaika alkaa: 10.6.2019
Hakuaika päättyy: 30.6.2019