Verkostoasentajia (Uusikaupunki, Rauma, Raisio)

VSV-konserni muodostuu yhtiöistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.

VSV-konserniin kuuluva VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Liiketoimintamme ulottuu Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueille.

VERTEK Oy tuottaa sähkö- ja tietotekniikan palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien. Työmme vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin. Vertek Oy:n henkilöstömäärä on n.140.


Haemme nyt verkostoasentajia Vertek:n Uudenkaupungin, Raision sekä Rauman toimipisteille.

Mitä tarjoamme? Verkostoasentajana tehtäviisi kuuluu sähkönjakeluverkon saneeraustyöt. Pääpaino on uuden verkon rakentamisessa, mutta työhön sisältyy myös jonkin verran kunnossapitoa.  

 Mitä odotamme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan peruskoulutusta. Sinulla on jo mahdollisesti verkostoasentajan koulutus ja/tai kokemusta työtehtävistä sähkönjakeluverkkojen parissa, mutta hyvästä tyypistä koulutamme verkostoalankin ammattilaisen. Et pelkää mitään työtehtäviä, meillä pääset nimittäin tekemään kaikkea. Uskallat kiivetä myös tolppaan tarvittaessa! Työtehtävien suorittaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. Myös oppisopimuskoulutus on mahdollinen.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 25.8.2019. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä joten suosittelemme toimimaan nopeasti!


Hakuaika alkaa: 5.8.2019
Hakuaika päättyy: 25.8.2019