Sähkösuunnittelija (Laitila)

Enertel Oy

VSV-konserni muodostuu yrityksistä, joilla jokaisella on oma vahva historiansa.


Konserniin kuuluva Suunnittelutoimisto Enertel on toiminut Laitilassa lähes 30 vuoden ajan. Enertelillä on ydintoimialueellaan Varsinais-Suomessa vahva asema ja hyvä maine luotettavana ja ammattitaitoisena toimijana. Referenssikohteitamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, koulut, sairaalat ja myös yksittäiset omakotikiinteistöt.

Tänään ja tulevaisuudessa kiinteistöjen sähköistykseltä odotetaan nykyistä paljon enemmän. Tästä syystä sähkösuunnittelun sijaan pitää puhua sähkö-, tieto- ja turvasuunnittelusta. Suunnitteluliiketoiminnan kasvulla on vahva asema strategiassamme.

Vahvistammme suunnittelutiimiämme ja haemme joukkoomme ammattitaitoista sähkösuunnittelijaa Laitilaan.


Olet hankkinut kokemusta ja omaat näyttöjä onnistuneista suunnitteluprojekteista. Kokemusvuosien lisäksi tärkeää on hyvät projektinhoito- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Voit olla etsimämme sähkösuunnittelija, jos sinulla on:

- sähköinsinöörin, teknikon/-DI:n tutkinto
- vähintään muutaman vuoden työkokemus talonrakennukseen ja teollisuuden liittyvistä sähkösuunnittelijan     tehtävistä (sähköasentajana hankittu kokemus katsotaan myös eduksi)
- asiakaslähtöinen toimintatapa, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- motivaatiota ja innokkuutta uuden oppimiseen
- hyvät Office-osaaminen

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Kirsi Viskari, 050-390 9791.


Hakuaika alkaa: 27.11.2019
Hakuaika päättyy: 15.12.2019