Henkilöstöasiantuntija, VSV-konserni

 

Me VSV-konsernissa kehitämme, rakennamme ja ylläpidämme sähköverkkoa sekä vastaamme katkeamattomasta sähkönjakelusta yhdeksän kunnan alueella Lounais-Suomessa. 

Tuotamme ja toimitamme ympäristöystävällistä kaukolämpöä  Uuteenkaupunkiin ja Kalantiin.

Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan  kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään  ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö-tai tietoliikenneverkoista tai 
vaativista teollisuuden ratkaisuista.

#energinenedelläkävijä #kehitysvoimaa #energinennaapurisi

Tule meille henkilöstöasiantuntijaksi Laitilaan, VSV-konserniin! 


OIisiko aika vaihtaa duunia?  Meillä Jaana ja Kirsi kaipailevat vahvistusta hr-tiimiin. Tule meidän kaveriksi Laitilaan hoitamaan henkilöstöasioita ja palkanlaskentaa. Tarjolla mahtava mahdollisuus päästä sisälle henkilöstöhallinnon mielenkiintoiseen ja kimuranttiin maailmaan. 

Henkilöstöasiantuntijana avustat henkilöstöjohtajaa ja esimiehiä päivittäisissä ja moninaisissa henkilöstöön liittyvissä tehtävissä. Työ sisältää paljon mm. rekrytointia, raportointia, työsuhteisiin liittyvien prosessien hoitamista, töiden organisointia ja kirjallisten dokumenttien tuottamista ja ohjeistusten laatimista. Tehtäviisi kuuluu myös kuukausipalkkojen hoitaminen. 

Olisi huippua, jos olet jo löytänyt paikkasi laaja-alaisten asiantuntijatehtävien parista. Jokainen päivä on erilainen, etkä vierasta vaihtuvia tilanteita ja jatkuvia muutoksia. Osaat tuottaa laadukasta kirjallista tekstiä erilaisiin tarpeisiin. Vahvuutesi on pitää monia lankoja käsissä samanaikaisesti ja priorisoida työt liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Opit nopeasti ja ennen kaikkea olet innokas oppimaan. Olet ehdottomasti ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja! Taustasi on tehtävään soveltuva – voit olla jo kokeneempi hr-työn konkari tai tulevaisuuden tekijä. 

Toivomme kuitenkin, että olet huolellinen ja tarkka ja omaat todennäköisesti kaupallisen koulutuksen, joka antaa laaja-alaisia valmiuksia liiketoiminnan tukitehtävään. Sinulla on ehdottomasti suunnaton palo henkilöstöhallinnon työtehtäviin.

Duuni alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Haluatko kuulla roolista lisää? Soita Kirsille: 050-3909791 ma 17.1. klo 14-15, pe 21.1. klo 13-14 tai ma 24.1. klo 15-17. 

Toivon lukevani hakemustasi piakkoin, joten laitathan hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 30.1.2022  mennessä. 


Tsekkaa myös meidän esittelyvideo: VSV-konserni esittelyvideo 2021 - YouTubeHakuaika alkaa: 13.1.2022
Hakuaika päättyy: 30.1.2022