Sähkökunnossapitäjä

Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1 000 henkeä. Liikevaihto on n. 270 milj. euroa ja viennin osuus on noin 56 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.

Koskisen Ohutvaneriteollisuudessa jalostetaan laadukkaimmasta koivutukista viilua ja ohutviiluvaneria moniin teknisesti vaativiin käyttökohteisiin esim. laserleikkaukseen, designtuotteisiin, vanerikoruihin sekä sähkölaitteiden eristeisiin.

Kunnossapitoyksikkömme Hirvensalmella hakee
SÄHKÖKUNNOSSAPITÄJÄÄ
Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut henkilö, jolla on sähkö- tai automaatioasentajan koulutus.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.Omaat loogisen ajattelutaidon ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovelluksien parissa. Logiikoiden ja taajuusmuuttajakäyttöjen tuntemus katsotaan eduksi.

Toimit tehtävässäsi kunnossapitoyksikkömme alaisuudessa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn haasteellisessa tehtäväkentässä monipuolisessa puuteollisuusympäristössä.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kunnossapidon työnjohtaja Aki Maaranen puh. 050 5277 629, aki.maaranen@koskisen.com
Yksikönjohtaja Juhani Sopanen, 040 507 6149, juhani.sopanen@koskisen.com

Laita hakemuksesi ja CV oheisella linkillä 20.12.2018 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hakuaika alkaa: 30.11.2018
Hakuaika päättyy: 20.12.2018