Tuotantotyöntekijöitä, Taloteollisuus

Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1 000 henkeä. Liikevaihto on n. 270 milj. euroa ja viennin osuus on noin 56 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.
taloteollisuus

Koskisen Taloteollisuus on puurakentamisen edelläkävijä ja kumppani useissa isoissa puurakentamisen kohteissa Suomessa. Vuosittain talotehtaalla valmistetaan lähes 40 000 kuutiota puuelementtejä esim. kerrostaloihin, hoivakoteihin ja kouluihin. Myös HERRALA-puutalot ja kattoristikot kuuluvat tuotevalikoimaan.

Tuotantotyöntekijöitä, Koskisen Oy Taloteollisuus

 

Haemme määräaikaisiin työsuhteisiin tuotantotyöntekijöitä Koskisen Oy Taloteollisuus yksikön toimipisteisiin Vierumäelle, Järvelään ja Mäntsälään. 

Vierumäen tuotantopisteellä tulet työskentelemään seinäelementti- ja komponenttituotannossa. Järvelässä työskennellään kattoristikkotuotannossa ja Mäntsälän tuotantopisteellä laattaelementtituotannossa. Tuotannon työtehtävissä edellytetään erityisesti hyvää työasennetta- ja motivaatiota. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä tiimissä. Aikaisempi rakennuspuolen työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi. Työturvallisuusmääräykset edellyttävät, että olet vähintään 18-vuotias. Työ on fyysistä ja tekijöillä tulee olla valmius tehdä 2-vuorotyötä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä osana tiivistä työyhteisöämme. Kaikkiin työtehtäviin järjestetään työnopastus ja perehdytys. 

Tarjoamme työtä usealle tekijälle, 6 – 12 kk määräaikaisina työsuhteina, alkaen sopimuksen mukaisesti. Määräaikainen työsuhde voi johtaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Hakuaika 31.5.2019 saakka. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja paikat täytetään sitä mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja lähetä hakemuksesi ja cv:si oheisella linkillä. 

Lisätiedot: 

Lauri Massinen, 040 553 4266 lauri.massinen@koskisen.com 

Työpaikan osoitteet;

Urajärventie 125, 19110 Vierumäki

Mäntsäläntie 64, 16600 Järvelä

Palomäentie 7, 04600 MäntsäläHakuaika alkaa: 22.1.2019
Hakuaika päättyy: 31.5.2019