Kesätyö 2019, Puunhankinta

Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1 000 henkeä. Liikevaihto on n. 270 milj. euroa ja viennin osuus on noin 56 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.
Puunhankinta

Koskitukki vastaa Koskisen konsernin puunhankinnasta ja tunnetaan alueellaan luotettavana puukauppakumppanina ja bioenergian toimittajana. Vuosittain Koskitukki hankkii 2 miljoonaa kuutiota puuta suomalaisilta metsänomistajilta. Puusta jalostetaan Koskisen tehtailla koivuvaneria, lastulevyä, sahatavaraa, puurakentamisen tuotteita ja ohutviiluvaneria. Metsästä saatava hakkuutähde ja tuotannon sivutuotteet toimitetaan Etelä-Suomen voimalaitoksille lämmön tuotantoon.

Etsimme puunhankintaan 2 kesäharjoittelijaa, operaatioiden / korjuun ja kuljetuksen pariin.

1 x konttoriharjoittelija, logistiikan ja puunhankinnan tehtäviin

1 x kenttätyöharjoittelija, korjuun- ja kuljetuksen tehtäviin

Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut, kunhan sinulta löytyy hyvä asenne, aktiivinen ja itsenäinen työote sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi ja ajokortti on edellytys.

Sinulle ei ole terveydellistä estettä työskennellä fyysisessä työssä ja pölyisessä työympäristössä. Turvallisuusmääräysten vuoksi olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoasi alan kesätöissä sekä huippu työkaverit

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian kuitenkin 31.03.2019 mennessä.

Hae mielellään jo heti sillä hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 30.1.2019
Hakuaika päättyy: 31.3.2019