Kesätyö 2020, Myyntisihteeri, Sahateollisuus

Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1 000 henkeä. Liikevaihto on n. 270 milj. euroa ja viennin osuus on noin 56 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.

Koskisen
Koskisen Sahateollisuudessa Järvelässä, Kissakoskella ja Venäjän Sheksnassa valmistetaan vuosittain lähes 400 000 kuutiota mänty- ja kuusisahatavaraa sekä jalostetaan erilaisia höylättyjä paneeleja ulko- ja sisäverhoukseen.

Haemme sahateollisuus-yksikköön Järvelään  

Myyntisihteeriä  

määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomansijaiseksi 

Tulet olemaan osa myyntitiimiä ja vastuullesi kuuluu vientilaskutus sekä sopimusprosessin hoito. Tuuraat tarvittaessa myös kotimaan laskutusta.   

Tarjoamme mielekkään, vastuullisen ja haastavan tehtävän, jossa on hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.   

Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, saksan kielen osaaminen on eduksi. Olet käynyt kaupallisen koulutuksen ja sinulla on mahdollisesti kokemusta vastaavasta työstä. Arvostamme erityisesti käytännönläheistä työskentelytapaa, organisointikykyä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.  

Työjakso 4.5. – 30.8.2019, sopimuksen mukaan  

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jukka Tamminen, puh. 040-5534 214.  

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 02.03.2020 mennessä, Ole kuitenkin nopea sillä haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian

 

 

 


 

 Hakuaika alkaa: 22.1.2020
Hakuaika päättyy: 2.3.2020