Kesätyö 2020, Myyntiassistentti

Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa. Konsernin puunhankinnasta vastaa Koskitukki.

ohutvaneri
Koskisen Ohutvaneriteollisuudessa jalostetaan laadukkaimmasta koivutukista viilua ja ohutviiluvaneria moniin teknisesti vaativiin käyttökohteisiin esim. laserleikkaukseen, designtuotteisiin, vanerikoruihin sekä sähkölaitteiden eristeisiin

Myyntiassistentin kesälomasijainen ohutvaneriteollisuuteen.

Haemme ulospäin suuntautunutta, positiivista, oma-aloitteista ja energistä myyntiassistentin kesälomasijaista Hirvensalmelle Koskisen Ohutvaneriteollisuuden myyntitiimiin.

Työ sopii jo työelämässä olleelle tai vastavalmistuneelle liiketalouden osaajalle, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisen viennin tehtävissä. Työn menestyksekäs suorittaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa.

Tehtäviisi kuuluu
- tilausten vastaanottaminen ja vahvistaminen
- toimitusaikojen vahvistaminen asiakkaalle sekä toimitusaikamuutokset
- vientikuljetusten järjestäminen
- asiakaslaskutus ja vientidokumenttien toimitus asiakkaalle
- uusien tuotteiden luominen toiminnanohjausjärjestelmään
- tullaus ja siihen liittyvät vientidokumentit asiakkaalle
- verkkokauppatilausten käsittely ja hallinta
- näytteiden lähetystoiminta

Lisäksi tehtäviin kuuluu tilauksiin liittyvä kommunikointi kotimaisten sekä kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Annamme sinulle kunnollisen työhönopastuksen ja perehdytyksen työsuhteen alussa.
Työpaikka sijaitsee Hirvensalmella.

Työn aloitus ajankohta voi olla vaihtoehtoisesti joko toukokuun loppupuoli tai kesäkuun alku. Laita CV ja vapaamuotoinen hakemus 17.04.2020 mennessä. Ole kuitenkin nopea sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Lisätietoja harjoittelusta antaa ohutvaneriteollisuuden myynnin vetäjä Mika Hurri, p. 041 7302346 arkisin klo 9-12 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.4.2020 mennessä

Hakuaika alkaa: 25.3.2020
Hakuaika päättyy: 17.4.2020