Mekaaninen kunnossapitäjä

Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa. Konsernin puunhankinnasta vastaa Koskitukki.

Koskisen Yleiskuva

 

Koskisen Levyteollisuus valmistaa vaneria ja lastulevyä. Korkealaatuiset suomalaisesta koivusta valmistetut vanerituotteet sekä markkinoiden laajin lastulevyvalikoima tarjoavat räätälöityjä asiakasratkaisuja moniin eri käyttökohteisiin.  

Haemme mekaanista kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen Levyteollisuuteen Järvelään 

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut henkilö.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä ammattikoulutusta, muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävissä sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Lisäksi omaat loogisen ajattelutaidon ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.
Vaneriteollisuuden prosessien tuntemus ja kokemus hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien huolloista ja vianhausta katsotaan eduksi.
Toimit tehtävässäsi kunnossapito-osaston alaisuudessa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkentän monipuolisessa puuteollisuusympäristössä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa
Kunnossapito työnjohtaja Tiina-Kaisa Hostikka, 040 6211447
Kunnossapito työnjohtaja Juho Lähdemäki, 040 1455556 

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 19.6.2020 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hakuaika alkaa: 12.5.2020
Hakuaika päättyy: 19.6.2020