Kunnossapidon työnjohtaja

Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa. Konsernin puunhankinnasta vastaa Koskitukki.

Sahateollisuus
Koskisen Sahateollisuudessa Järvelässä, Kissakoskella ja Venäjän Sheksnassa valmistetaan vuosittain lähes 400 000 kuutiota mänty- ja kuusisahatavaraa sekä jalostetaan erilaisia höylättyjä paneeleja ulko- ja sisäverhoukseen.


Kunnossapitoyksikkömme Järvelässä hakee vakituiseen työsuhteeseen 

Kunnossapidon työnjohtajaa Sahateollisuuteen 

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut henkilö.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää insinöörin tai teknikon koulutusta konetekniikan tai mekatroniikan alalta, ymmärrystä kunnossapidon toiminnasta kokonaisuutena, sekä useamman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä esimieskokemusta. Lisäksi omaat loogisen ja järjestelmällisen ajattelutaidon ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa. Sahateollisuuden tuntemus, hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien tuntemus sekä CAD-suunnittelutaidot katsotaan eduksi.
Toimit tehtävässäsi kunnossapitomme alaisuudessa. Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkentän monipuolisessa puuteollisuusympäristössä. 

Tiedusteluihin vastaa Kunnossapitopäällikkö Jaakko Haapanen 040 553 4355.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 17.7.2020 mennessä.


 

 

Hakuaika alkaa: 16.6.2020
Hakuaika päättyy: 17.7.2020