Höylääjä

Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa.

Koskisen Sahateollisuus Järvelässä valmistaa moderneissa tuotantolaitoksissaan ensiluokkaista suomalaista havusahatavaraa rakennus- ja huonekaluteollisuuteen. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.
Yleiskuva 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sahateollisuuteen

HÖYLÄÄJÄÄ 

Höylärinä vastaat itsenäisesti höylän asetteiden teosta sekä höylälinjan käytettävyydestä. Olet vastuuntuntoinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä. Toimit vuorosi etumiehenä, joka ohjaa tiimin päivittäistä tekemistä.

Sinulla on taitoa lukea teknisiä piirustuksia sekä ymmärtää mekaanista kunnossapitoa ja intoa oppia terähuoltoa. Motivoitunut asenne työhön ja halu oppia uutta on sinulle itsestään selvää. Kokemus puualalta on iso plussa mutta ei välttämätöntä.

Haemme nyt höyläriä kasvamaan tulevien eläköitymisien varalle. Koskisella tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi huippuammattilaiseksi ja järjestämme tehtävään kattavan perehdytyksen. Koskisella on myös mahdollista suorittaa ammattitutkinto alalle oppisopimuskoulutuksena. 

Työssäsi pääset syventymään tuotantolinjaston toimintaan ja ohjaukseen, eli työ on pääsääntöisesti valvontatyötä linjaston toimiessa moitteettomasti. Työ on tällä hetkellä kaksivuorotyötä, mutta myös kolmivuorotyö on mahdollinen.

Sahateollisuudessa pääset valmistamaan ekologisia puutuotteita, jotka kestävät käytössä kymmeniä, jopa satoja vuosia. Työsuhde-etuna on mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, liikunta- ja kulttuurisetelit, edut paikallisista liikkeistä sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8.00 - 16.00

Osastopäällikkö Mika Lehtonen 040 5534 467 

Laita hakemuksesi ja CV 31.10.2020 mennessä.

Hakuaika alkaa: 9.10.2020
Hakuaika päättyy: 31.10.2020