Sähköasentaja, Pölkky Oy, Kuusamo

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos. Liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Kuusamoon

SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Pölkky Oy:n tehtaalle.

Työtehtäväsi ovat pääasiassa sähkökunnossapidon tehtävät tuotantotilojen, kiinteistöjen ja koneiden parissa. Olet meille erittäin tärkeässä roolissa ratkomassa jokapäiväisiä haasteita ja varmistamassa tuotannon tehokkaan, turvallisen ja laatuvaatimusten mukaisen toiminnan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kädentaidot, loistavan asenteen sekä kiinnostuksen kehittää omaa ammattitaitoa jatkuvan kehityksen periaatteella. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön!

Me koulutamme ja perehdytämme sinut monipuolisesti tehtävääsi, saat työhösi kunnossapitotiimin täyden tuen – meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ammattilaiseksi!

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Haastattelemme jo hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta odotamme:

soveltuvaa koulutusta ja vastaavaa työkokemusta,
sähkötyöturvallisuuskorttia,
reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä aitoa halua oppia uutta,
hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteishenkeä,
joustavuutta sekä
valmiutta 2/3 vuoro- sekä päivytystyöhön.

Eduksi katsomme:

ohjelmoitavien logiikoiden tuntemuksen,


Me tarjoamme:

monipuolisen, haastavan ja erittäin mielenkiintoisen työtehtävän,
vakituisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan,
osaavan tiimin tuen, meillä puhalletaan yhteen hiileen!
mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin,
viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kuusamon luonnonkauniissa maisemissa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon ja hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
sähköpäällikkö Eero Kanniainen
eero.kanniainen@polkky.fi
+358 40 5428 583

Hakuaika alkaa: 22.5.2020
Hakuaika päättyy: 12.6.2020