Tuotantotyöntekijä, Ulea Oy, Taivalkoski

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos. Liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Taivalkosken tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituisiin työsuhteisiin.

Työtehtäväsi ovat pääasiassa prosessinhoitajan tehtäviä puunjalostuksen parissa. Olet meille erittäin tärkeässä roolissa ratkomassa päivittäisiä haasteita ja varmistamassa sujuvan ja turvallisen tuotannon.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta toisen asteen tutkinto esim. prosessi-, metsä- tai rakennusalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön. Saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ammattilaiseksi!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat reippaan asenteen ja vahvan työmoraalin. Olet positiivinen henkilö, joka tulee hyvin toimeen porukassa, mutta kantaa vastuun myös itsenäisestä työstä. Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen työntekijä, joka ei vierasta rutiininomaistakaan työtä. Tartut toimeen ja haluat kantaa kortesi kekoon koko työyhteisön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakijalta odotamme:
- vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta 2/3-vuorotyöhön
- reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä aitoa halua oppia uutta
- hyviä tiimityötaitoja ja yhteishenkeä
- hyvää fyysistä kuntoa ja rutiinien sietokykyä

Me tarjoamme:
- nopean työllistymisen
- vakituisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan 
-monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaiseksi
- kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
- mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
- viihtyisän ja turvallisen työympäristön Taivalkosken luonnonkauniissa maisemissa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon ja hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:
- aikaisemman kokemuksen metsäteollisuuden tehtävistä
- soveltuvan koulutuksen


Lisätietoja tehtävästä antaa:
tehdaspäällikkö Tarmo Latvajärvi
tarmo.latvajarvi@polkky.fi

Hakuaika alkaa: 15.9.2020
Hakuaika päättyy: 4.10.2020